Corturile Industiale Otel realizate de RAM PROD PROJECT vin cu urmatoarele caracteristici si avantaje:

  • Legalitate deplina: in conformitate cu legea 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constrcutii si legea 10/1995 privind calitatea in constructii;
  • Proiectare si executie: (in conformitate cu legea 50/1991) pentru corturi industrial otel permanente care suporta incarcari la zapada cuprinse intre 150 – 250 kg/mp la sol si presiuni ale vantului de pana la 120km/h, respectand Codul Roman de Proiectare (CR), singurul cadru legal aplicabil in Romania;
  • Rezistenta: Corturile Industriale Otel au un caracter permanent si nu neceista intretinere sporita / deosebita in vederea degajarii zapezii in timpul si dupa ninsorile abundente;
  • Durabilitate: Invelitorile folosite sunt produse din membrane de inalta performanta cu agrement tehnic pentru utilizare in constructii(invelitori de tip PVC+PES sau HDPE+LDPE), in vederea asigurarii sigurantei in exploatare, in conformitate cu legea 10/1995;
  • Atestare: Toate proiectele noastre sunt supuse verificarii de catre verificatori atestati MDRAP (MLPAT);
  • Utilitate: Corturile Industriale Otel sunt relocabile;
  • Garantie Corturi Industriale Otel: pentru executie, montaj si pentru materialele folosite;
Cere o cotatie de pret
Harta presiunii vantului

Valorile de referinta ale presiunii vantului, mediata pe 10 min, avand 50 de ani interval mediu de recurenta (2% probabilitate anuala de depasire).

Harta incarcarii la zapada

Zonarea valorilor caracteristice ale incarcarii din zapada pe sol sk kN/m2 pentru altitudini A ≤ 1000 metri.

Corturi Retractabile

Corturi Mari

Amplasarea acestor costructii usoare se poate face pe orice tip de teren. Daca exista deja o platforma de beton corespunzatoare, prinderea se va face direct pe aceasta, folosind conexpanduri sau ancore chimice.

Detalii

Corturi Retractabile

Corturi Medii

Dimensiunile corturilor sunt dictate intotdeauna de cerintele clientului. Nu exista o limitare standardizata a dimensiunilor: lungime, latime sau inaltime, astfel ca putem onora chiar si cele mai indraznete comenzi.

Detalii

Small Tents

Corturi Mici

Fiecare dintre corturile industriale create de noi este un model unicat, dar toate au ceva in comun: durabilitatea. Dimensiunile corturilor sunt dictate intotdeauna de cerintele clientului, si de caracteristicile proiectului.

Detalii

Corturi Retractabile

Corturi Retractabile

Foarte adaptabile si usor de folosit, corturile retractabile sunt solutii perfecte pentru incintele dinamice. Un sistem ingenios de role si articulatii face ca acest tip de cort sa fie foarte usor de manipulat.

Detalii

Corturi intr-o apa

Corturi intr-o apa

Nu exista o limitare standardizata a dimensiunilor in ce priveste lungimea, latimea sau inaltimea. Putem onora chiar si cele mai indraznete comenzi. Avem deja in portofoliul nostru unele dintre cele mai mari corturi din tara.

Detalii

Cat costa
proiectul tau?

 

Afla mai multe, trimite un email

Cere oferta de pret