Format dintr-o structura metalica zvelta, permanenta, dimensionata conform Codului Roman de Proiectare (sigurul normativ aplicabil pe teritoriul Romaniei), acoperita cu invelitoare de membrana (prelata de tip PVC+PES sau HDPE+LDPE) cu agrement tehnic pentru a putea fi folosita in constructii, cortul industrial este o alternativa mult mai eficienta din punct de vedere al costurilor si al vitezei de executie la hala industriala clasica, cea formata din structura metalica invelita cu tabla sau cu panouri sandwich. Membrana invelitoare (prelata) unui cort industrial, fie ca e de tip PVC+PES sau HDPE+LDPE, actioneaza in primul rand ca anvelopa protectoare, dar contribuie si la rezistenta ansamblului, prin tensionarea mecanica. Astfel, aceste constructii suporta incarcari la zapada de pana la 250 kg/mp si presiuni ale vantului de pana la 120 km/h.

Amplasarea acestor costructii usoare, permanente, se poate face pe orice tip de teren. Daca exista deja o platforma de beton corespunzatoare, prinderea se va face direct pe aceasta, folosind conexpanduri sau ancore chimice. Daca nu exista o astfel de platforma, se vor sapa fundatii de tip pahar in locurile in care vor fi amplasati stalpii.

Un important avantaj al acestor constructii este acela ca datorita prinderilor mecanice (in suruburi) a componentelor, ele pot fi usor demontate si relocate, indiferent de dimensiunea lor. Fiecare dintre corturile industriale create de noi este unicat, dar toate au ceva in comun: durabilitatea.

Dimensiunile corturilor sunt dictate intotdeauna de cerintele clientului. Nu exista o limitare standardizata a dimensiunilor: lungime, latime sau inaltime, astfel ca putem onora chiar si cele mai indraznete comenzi. De altfel, avem deja in portofoliul nostru unele dintre cele mai mari corturi din tara.

Corturile industriale mici, cu deschideri intre 5 si 13 metri, realizate de RAM PROD PROJECT vin cu urmatoarele avantaje:

  • Legalitate deplina in conformitate cu legea 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constrcutii si legea 10/1995 privind calitatea in constructii.
  • Dimensionam, proiectam, executam si autorizam (in conformitate cu legea 50/1991) structuri permanente care suporta incarcari la zapada cuprinse intre 150 – 250 kg/mp la sol si presiuni ale vantului de pana la 120km/h, respectand Codul Roman de Proiectare (CR), singurul cadru legal aplicabil in Romania.
  • Folosim membrane cu agrement tehnic pentru utilizare in constructii (invelitori de tip PVC+PES sau HDPE+LDPE), in vederea asigurarii sigurantei in exploatare, in conformitate cu legea 10/1995.
  • Toate proiectele noastre sunt supuse verificarii de catre verificatori atestati MDRAP (MLPAT).
  • Garantie pentru executie, montaj si pentru materialele folosite.
  • Oferta onesta. Odata ce ati ales sa ne contactati, prima intalnire va fi o consiliere tehnica gratuita in care nu va ascundem absolut nimic, astfel incat sa puteti lua o decizie bazata de informatii livrate transparent.
Cere o cotatie de pret

Harta presiunii vantului

Valorile caracteristice ale presiunii de referinta a vantului, mediata pe 10 min, avand 50 de ani interval mediu de recurenta (2% probabilitate anuala de depasire).

Harta incarcarii la zapada

Zonarea valorilor caracteristice ale incarcarii din zapada pe sol sk kN/m2 pentru altitudini A ≤ 1000 metri.


CORT KPT, BRASOV

L=30m; l=12m; h cornisa=4,5m; h varf=7m


CORT PROCIV, BUCURESTI

L=23m; l=5m; h cornisa=3,3m; h varf=4,3m


CORT GOODIES MEAT PRODUCTION, CEPTURA

L=18m; l=12,5m; h cornisa=5,2m; h varf=7,7m


CORT DONI TRADE, CRAIOVA

L=30m; l=10m; h cornisa=4m; h varf=6m


CORT HONEYWELL, LUGOJ

L=35m; l=7m; h cornisa=5m; h varf=6,4m


CORT AQUA TOWN, 1 DECEMBRIE

L=20m; l=9m; h cornisa=4,7m; h varf=6,5m


CORT FLEXITECH, PLOIESTI

L=30m; l=8m; h cornisa=4m; h varf=5,2m


CORT PROGOPO, CRAIOVA

L=35m; l=10m; h cornisa=6m; h varf=8m


CORT CARPATCEMENT, FIENI

L=34m; l=8m;

Contact