Foarte adaptabile si usor de folosit, corturile retractabile sunt solutii perfecte pentru incintele dinamice care sunt folosite in mod diferit de la o zi la alta. Un sistem ingenios de role si articulatii face ca acest tip de cort sa fie foarte usor de manipulat. Il veti putea extinde si restrange cu minimum de efort, iar, daca situatia o cere, relocarea este mereu o optiune la indemana.

Formate dintr-o structura metalica zvelta permanenta, dimensionata conform Codului Roman de Proiectare (sigurul normativ aplicabil pe teritoriul Romaniei) si o invelitoare din membrana (agrementata tehnic pentru a putea fi folosita in constructii), corturile retractabile si telescopice sunt o solutie rapida in termeni de executie si montaj si foarte eficienta in ceea ce priveste costurile.

Pentru corturi retractabile si telescopice, RAM PROD PROJECT va ofera servicii complete, de la stadiul de proiect pana la finalizarea executiei.

Alegand corturile retractabile realizate de RAM PROD PROJECT veti avea urmatoarele avantaje:

  • Legalitate deplina in conformitate cu legea 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constrcutii si legea 10/1995 privind calitatea in constructii.
  • Dimensionam, proiectam, executam si autorizam (in conformitate cu legea 50/1991) structuri permanente care suporta incarcari la zapada cuprinse intre 150 – 250 kg/mp la sol si presiuni ale vantului de pana la 120 km/h, respectand Codul Roman de Proiectare (CR), singurul cadru legal aplicabil in Romania.
  • Folosim membrane cu agrement tehnic pentru utilizare in constructii (invelitori de tip PVC+PES sau HDPE+LDPE), in vederea asigurarii sigurantei in exploatare, in conformitate cu legea 10/1995.
  • Toate proiectele noastre sunt supuse verificarii de catre verificatori atestati MDRAP (MLPAT).
  • Garantie pentru executie, montaj si pentru materialele folosite.
  • Oferta onesta. Odata ce ati ales sa ne contactati, prima intalnire va fi o consiliere tehnica gratuita in care nu va ascundem absolut nimic, astfel incat sa puteti lua o decizie bazata de informatii livrate transparent.
Cere o cotatie de pret

Harta presiunii vantului

Valorile caracteristice ale presiunii de referinta a vantului, mediata pe 10 min, avand 50 de ani interval mediu de recurenta (2% probabilitate anuala de depasire).

Harta incarcarii la zapada

Zonarea valorilor caracteristice ale incarcarii din zapada pe sol sk kN/m2 pentru altitudini A ≤ 1000 metri.

CORT DEKOMTE DE TEMPLE ENGINEERING, PLOIESTI

Cort retractabil L=18m; l=10m; h cornisa=3,5m; h varf=5,5m

Cort fix L=10m; l=10m; h cornisa=3,5m; h varf=5,5m


CORT CEZ, COGEALAC

L=16m; l=6m; h cornisa=4,5m; h varf=5,7m


CORT ENEL, GIURGIU

L=20m; l=8m; h cornisa=3m; h varf=4,2m

Contact