Corturi retractabile si telescopice

Foarte adaptabile si usor de folosit, corturile retractabile sunt solutii perfecte pentru incintele dinamice care sunt folosite in mod diferit de la o zi la alta. Un sistem ingenios de role si articulatii face ca acest tip de cort sa fie foarte usor de manipulat. Il veti putea extinde si restrange cu minimum de efort, iar, daca situatia o cere, relocarea este mereu o optiune la indemana.

Formate dintr-o structura metalica zvelta si o invelitoare usoara, corturile retractabile si telescopice sunt o solutie rapida in termeni de executie si montaj si foarte eficienta in ceea ce priveste costurile.

Pentru corturi retractabile si telescopice, RAM PROD PROJECT va ofera servicii complete, de la stadiul de proiect pana la finalizarea executiei.

Alegand corturile retractabile realizate de RAM PROD PROJECT veti avea urmatoarele avantaje:

  • Garantie pentru executie si pentru materialele folosite.
  • Legalitate deplina. Dimensionam si proiectam respectand Codul Roman de Proiectare (CR), singurul cadru legal aplicabil in Romania.
  • Atestare. Toate proiectele noastre sunt supuse verificarii de catre verificatori atestati MDRAP (MLPAT).
  • Oferta onesta. Odata ce ati ales sa ne contactati, prima intalnire va fi o consiliere tehnica gratuita in care nu va ascundem absolut nimic, astfel incat sa puteti lua o decizie bazata de informatii livrate transparent.
  • Tehnologie avansata. Suntem singura companie de profil din Romania care foloseste membrana de tip HDPE+LDPE, cel mai performant material folosit in acest domeniu.
Cere o cotatie de pret
Contact