Inginerii nostri folosesc softuri specializate in proiectarea de structuri metalice permanente care suporta incarcari la zapada cuprinse intre 150-250 kg/mp la sol si presiuni ale vantului de pana la 120km/h, conform Codului Roman de Proiectare (CR), singurul cadru legal aplicabil in Romania.

Fie ca proiectul implica o invelitoare de prelata sau construirea unei hale cu panouri sandwich sau din tabla, RAM PROD PROJECT este gata sa proiecteze, sa execute si sa monteze o structura metalica ce va sustine intregul ansamblu.

Productia se realizeaza in sectia noastra specializata, iar structura este confectionata din profile metalice din otel conform breviarului de calcul.

Amplasarea acestor costructii usoare se poate face pe orice tip de teren. Daca exista deja o platforma de beton, prinderea se va face direct pe platforma, folosind conexpanduri sau ancore chimice. Daca nu exista o astfel de platforma, se vor sapa fundatii de tip pahar in locurile in care vor fi amplasati stalpii.

Un important avantaj al acestor structuri metalice este acela ca, datorita prinderilor mecanice (in suruburi) a componentelor, ele pot fi usor demontate si relocate.

Dimensiunile structurilor metalice sunt in functie de cerintele clientilor. Nu exista o limitare standardizata a dimensiunilor de lungime, latime si inaltime, fiecare structura metalica produsa de noi fiind unicat.

Alegand structurile metalice realizate de RAM PROD PROJECT veti avea urmatoarele avantaje:

  • Garantie pentru executie si pentru materialele folosite.
  • Legalitate deplina. Dimensionam si proiectam respectand Codul Roman de Proiectare (CR), singurul cadru legal aplicabil in Romania.
  • Atestare. Toate proiectele noastre sunt supuse verificarii de catre verificatori atestati MDRAP (MLPAT).
  • Oferta onesta. Odata ce ati ales sa ne contactati, prima intalnire va fi o consiliere tehnica gratuita in care nu va ascundem absolut nimic, astfel incat sa puteti lua o decizie bazata de informatii livrate transparent.
Cere o cotatie de pret