Terenuri de sport

Acoperirea unui teren de sport nu doar ca protejeaza terenul si sportivii de capriciile vremii, dar efectiv prelungeste sezonul pe tot anul. Intr-adevar, un teren de sport acoperit poate fi utilizat non stop, 365 de zile pe an, 7 zile din 7, 24 de ore din 24.

Pe timp de vara, peretii laterali cu sisteme culisante de tip perdea se pot strange lasand sa circule aerul pe sub structura curba de mari dimensiuni, oferind o atmosfera cat mai placuta.

Pe timp de iarna, peretii raman inchisi, in timp ce instalatiile de aer cald mentin o atmosfera placuta. Se poate ajunge la o temperatura care face practicarea sporturilor posibila chiar si atunci cand afara sunt temperaturi negative.

RAM PROD PROJECT va poate transforma terenul de sport intr-un spatiu controlat si sigur, utilizabil tot timpul anului.

Apeland la RAM PROD PROJECT pentru acoperirea unui teren de sport veti avea urmatoarele avantaje:

  • Garantie pentru executie si pentru materialele folosite.
  • Legalitate deplina. Dimensionam si proiectam respectand Codul Roman de Proiectare (CR), singurul cadru legal aplicabil in Romania.
  • Atestare. Toate proiectele noastre sunt supuse verificarii de catre verificatori atestati MDRAP (MLPAT).
  • Oferta onesta. Odata ce ati ales sa ne contactati, prima intalnire va fi o consiliere tehnica gratuita in care nu va ascundem absolut nimic, astfel incat sa puteti lua o decizie bazata de informatii livrate transparent.
  • Tehnologie avansata. Suntem singura companie de profil din Romania care foloseste membrana de tip HDPE+LDPE, cel mai performant material folosit in acest domeniu
Cere o cotatie de pret
Contact