Hale Usoare

Formate dintr-o structura metalica zvelta, permanenta, dimensionata conform Codului Roman de Proiectare (sigurul normativ aplicabil pe teritoriul Romaniei), halele usoare se pozitioneaza intre hala clasica (invelita integral cu panouri tip sandwich) si cortul industrial (invelit integral cu membrana). Combinand aceste doua tipuri de invelitori, aceste hale usoare formaza un produs ce ofera atat confortul termic apropiat de o hala clasica cat si rapiditate in executie si un cost scazut al unui cort industrial.

Invelitoarea este compusa, in principal, din doua tipuri de materiale:

  • Paneluri termice pentru pereti. Acestea imbunatatesc protectia termica si acustica a spatiului, facand posibila mentinerea unei temperaturi optime. Usile de acces sunt construite din acelasi material.
  • Prelate pentru acoperis. De diferite dimensiuni si grosimi, fie ca sunt curbe sau in doua ape, aceste suprafete sunt dublate la interior cu un al doilea strat. Acest tip de ansamblu creeaza un climat termic optim si protejeaza impotriva condensului.

Cel mai adesea, aceste hale usoare sunt utilizate ca spatii de depozitare, hale de productie, service-uri auto, piete samd. Daca aveti nevoie de o astfel de hala usoara, RAM PROD PROJECT va sta la dispozitie cu toata expertiza si toata experienta dobandite in cele aproape doua decenii de activitate.

Avantaje hale usoare realizate de RAM PROD PROJECT :

  • Legalitate deplina in conformitate cu legea 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constrcutii si legea 10/1995 privind calitatea in constructii.
  • Dimensionam, proiectam, executam si autorizam (in conformitate cu legea 50/1991) structuri permanente care suporta incarcari la zapada cuprinse intre 150 – 250 kg/mp la sol si presiuni ale vantului de pana la 120 km/h, respectand Codul Roman de Proiectare (CR), singurul cadru legal aplicabil in Romania.
  • Folosim membrane (invelitori de tip PVC+PES sau HDPE+LDPE) cu agrement tehnic pentru a fi utilizate in constructii, in conditii de siguranta, in conformitate cu legea 10/1995
  • Atestare. Toate proiectele noastre sunt supuse verificarii de catre verificatori atestati MDRAP (MLPAT).
  • Garantie pentru executie, montaj si pentru materialele folosite.
  • Oferta onesta. Odata ce ati ales sa ne contactati, prima intalnire va fi o consiliere tehnica gratuita in care nu va ascundem absolut nimic, astfel incat sa puteti lua o decizie bazata de informatii livrate transparent.
Cere o cotatie de pret

TUBORG, BUCURESTI

L=50m; l=20m; h cornisa=5,5m; h varf=9,5m


GIC NOSAG METAL, PITESTI

L=85m; l=22m; h cornisa=5,5m; h varf=10m


TUBORG, BUCURESTI

L=65m; l=20m; h cornisa=5,5m; h varf=9,5m

L=20m; l=20m; h cornisa=5,5m; h varf=9,5m


Contact