Corturi pentru Evenimente

In domeniul organizarii de evenimente, cel mai important trend al ultimilor ani este, fara indoiala, amenajarea cortului ca spatiu liber, fara bariere, potrivit pentru astfel de ocazii .

Cortul pentru evenimente a schimbat definitiv felul cum percepem o lansare de produs, o nunta, un spectacol pentru copii sau chiar un concert. Amplasat in spatii largi, uneori la iarba verde, cortul pentru evenimente imbina perfect farmecul unei petreceri in aer liber cu protectia pe care o ofera un adapost incapator. Soarele prea puternic, vantul sau ploaia nu mai pot crea nicio problema cand vine vorba de un eveniment.

RAM PROD PROJECT executa corturi de evenimente formate din structuri metalice si invelitori de prelata cu decoratiuni interioare impresionante, construite special sa corespunda cerintelor clientului.

Alegand corturile pentru evenimente realizate de RAM PROD PROJECT veti avea urmatoarele avantaje:

  • Garantie pentru executie si pentru materialele folosite.
  • Legalitate deplina. Dimensionam si proiectam respectand Codul Roman de Proiectare (CR), singurul cadru legal aplicabil in Romania.
  • Atestare. Toate proiectele noastre sunt supuse verificarii de catre verificatori atestati MDRAP (MLPAT).
  • Oferta onesta. Odata ce ati ales sa ne contactati, prima intalnire va fi o consiliere tehnica gratuita in care nu va ascundem absolut nimic, astfel incat sa puteti lua o decizie bazata de informatii livrate transparent.
  • Tehnologie avansata. Suntem singura companie de profil din Romania care foloseste membrana de tip HDPE+LDPE, cel mai performant material folosit in acest domeniu.
Cere o cotatie de pret

 

Contact