Corturi Industriale

Format dintr-o structura metalica zvelta acoperita cu invelitoare de prelata, cortul industrial este o alternativa eleganta la hala industriala clasica, cea formata din structura metalica invelita cu tabla sau cu panouri sandwich. Prelata unui cort industrial, fie ca e de tip PVC + PES sau HDPE + LDPE, actioneaza in primul rand ca anvelopa protectoare, dar contribuie si la rezistenta ansamblului, prin tensionare.

Amplasarea acestor costructii usoare se poate face pe orice tip de teren. Daca exista deja o platforma de beton corespunzatoare, prinderea se va face direct pe aceasta, folosind conexpanduri sau ancore chimice. Daca nu exista o astfel de platforma, se vor sapa fundatii de tip pahar in locurile in care vor fi amplasati stalpii.

Un important avantaj al acestor constructii este acela ca datorita prinderilor mecanice (in suruburi) a componentelor, ele pot fi usor demontate si relocate, indiferent de dimensiunea lor. Fiecare dintre corturile industriale create de noi este unicat, dar toate au ceva in comun: durabilitatea.

Dimensiunile corturilor sunt dictate intotdeauna de cerintele clientului. Nu exista o limitare standardizata a dimensiunilor: lungime, latime sau inaltime, astfel ca putem onora chiar si cele mai indraznete comenzi. De altfel, avem deja in portofoliul nostru unele dintre cele mai mari corturi din tara.

Corturile industiale realizate de RAM PROD PROJECT vin cu urmatoarele avantaje:

  • Garantie pentru executie si pentru materialele folosite.
  • Legalitate deplina. Dimensionam si proiectam respectand Codul Roman de Proiectare (CR), singurul cadru legal aplicabil in Romania.
  • Atestare. Toate proiectele noastre sunt supuse verificarii de catre verificatori atestati MDRAP (MLPAT).
  • Oferta onesta. Odata ce ati ales sa ne contactati, prima intalnire va fi o consiliere tehnica gratuita in care nu va ascundem absolut nimic, astfel incat sa puteti lua o decizie bazata de informatii livrate transparent.
Cere o cotatie de pret

Corturi Mari

cu deschideri de peste 20m

Corturi Medii

cu deschideri intre 13 si 20m

Corturi Mici

cu deschideri intre 5 si 13m

Corturi intr-o apa

cu deschideri intre 13 si 20m

Contact