In domeniul organizarii de evenimente, cel mai important trend al ultimilor ani este, fara indoiala, amenajarea cortului ca spatiu liber, fara bariere, potrivit pentru astfel de ocazii.

Cortul pentru evenimente a schimbat definitiv felul cum percepem o lansare de produs, o nunta, un spectacol pentru copii sau chiar un concert. Amplasat in spatii largi, uneori la iarba verde, cortul pentru evenimente imbina perfect farmecul unei petreceri in aer liber cu protectia pe care o ofera un adapost incapator. Soarele prea puternic, vantul sau ploaia nu mai pot crea nicio problema cand vine vorba de un eveniment.

RAM PROD PROJECT executa corturi de evenimente formate din structuri metalice permanente, dimensionate conform Codului Roman de Proiectare (sigurul normativ aplicabil pe teritoriul Romaniei) si invelitori din membrana (agrementata tehnic pentru a putea fi folosita in constructii) cu decoratiuni interioare impresionante, construite special sa corespunda cerintelor clientului.

Alegand corturile pentru evenimente realizate de RAM PROD PROJECT veti avea urmatoarele avantaje:

  • Legalitate deplina in conformitate cu legea 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii si legea 10/1995 privind calitatea in constructii.
  • Dimensionam, proiectam, executam si autorizam (in conformitate cu legea 50/1991) structuri permanente care suporta incarcari la zapada cuprinse intre 150 – 250 kg/mp la sol si presiuni ale vantului de pana la 120 km/h, respectand Codul Roman de Proiectare (CR), singurul cadru legal aplicabil in Romania.
  • Folosim membrane cu agrement tehnic pentru utilizare in constructii (invelitori de tip PVC+PES sau HDPE+LDPE), in vederea asigurarii sigurantei in exploatare, in conformitate cu legea 10/1995.
  • Toate proiectele noastre sunt supuse verificarii de catre verificatori atestati MDRAP (MLPAT).
  • Garantie pentru executie, montaj si pentru materialele folosite.
  • Oferta onesta. Odata ce ati ales sa ne contactati, prima intalnire va fi o consiliere tehnica gratuita in care nu va ascundem absolut nimic, astfel incat sa puteti lua o decizie bazata de informatii livrate transparent.
Cere o cotatie de pret

Harta presiunii vantului

Valorile caracteristice ale presiunii de referinta a vantului, mediata pe 10 min, avand 50 de ani interval mediu de recurenta (2% probabilitate anuala de depasire).

Harta incarcarii la zapada

Zonarea valorilor caracteristice ale incarcarii din zapada pe sol sk kN/m2 pentru altitudini A ≤ 1000 metri.

Contact