Corturi Retractabile si Telescopice

Corturi Retractabile

Proiectam, producem si asamblam corturi retractabile si telescopice montate pe sistem de role. Daca esti in cautare de corturi retractabile, RAM PROD PROJECT este solutia ideala.

Oferim proiecte, servicii si produse indeplinind urmatoarele cerinte:

  1. seriozitate, promptitudine si rapiditatea executiei
  2. calitate garantata prin folosirea celor mai bune materiale si tehnici
  3. realizarea corturilor retractabile in functie de necesitati si dimensiuni

Acest tip de corturi retractabile au utilizari multiple si pot fi folosite doar atunci cand aveti nevoie. Se pot extinde sau compacta cu usurinta si in cazul unei relocari, acest sistem este facil. Ele sunt formate dintr-o structura metalica zvelta si acoperite cu o invelitoare de prelata care actioneaza ca o anvelopa si ofera ansamblului o rezistenta sporita. O structura metalica mai zvelta si o invelitoare din material de tip PVC + PES inseamna o solutie mai rapida ca si executie si montaj si mai eficienta ca si costuri.

Corturile telescopice sau retractabile sunt folosite pentru depozitarea unei game foarte variate de produse: de la produse cu interes financiar major, anvelope pentru masini, produse chimice, materiale de constructii, ambalaje, materie prima, polistiren, vata, saltele pana la fructe, legume, furaje si multe altele.

Cere o cotatie de pret
Contact