Corturi Industriale

Corturi Industriale

Proiectam, executam si montam corturi industriale.

Ca o alternativa la halele industriale clasice formate din structura metalica si invelitoare de tabla sau panouri sandwich exista corturile industriale. Ele sunt formate dintr-o structura metalica mai zvelta si acoperite cu o invelitoare de prelata care actioneaza ca o anvelopa si ofera ansamblului o rezistenta sporita. O structura metalica mai zvelta si o invelitoare din material de tip PVC + PES inseamna o solutie mai rapida ca si executie si montaj si mai eficienta ca si costuri.

Corturile industriale sunt folosite pentru depozitarea unei game foarte variate de produse: de la anvelope pentru masini, produse chimice, materiale de constructii, ambalaje, materie prima, polistiren, vata, saltele pana la fructe, legume si furaje.

De asemenea avem clienti care au ales sa desfasoare activitati de productie sau sa faca service-uri de masini in astfel de corturi.

Amplasarea corturilor industriale se poate face pe orice tip de teren. Daca exista o platforma de beton, prinderea se va face direct pe platforma cu conexpanduri sau ancore chimice iar daca nu, se vor sapa fundatii de tip pahar acolo unde vor fi amplasati stalpii.

Dimensiunile corturilor industriale sunt in functie de cerintele clientilor. Practic nu exista o limitare standardizata a dimensiunilor de lungime, latime si inaltime, corturile industriale create de noi fiind unicate. Oferim solutii pentru orice suprafata care trebuie acoperita.

Avantajul deosebit al acestor constructii este acela ca datorita prinderilor mecanice (in suruburi) ale elementelor componente ele pot fi usor demontate si reamplasate in alte locatii.

Cere o cotatie de pret

Corturi Mari

cu deschideri de peste 20m

Corturi Medii

cu deschideri intre 13 si 20m

Corturi Mici

cu deschideri intre 5 si 13m

Corturi intr-o apa

cu deschideri intre 13 si 20m

Contact